Bruschetta Krewetkowa Z Guacamole
Krewetka Bruschetta z Guacamole jest pescatarian przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, kminek mielony mccormick gourmet, szalotkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Smażona Zielona babka z Guacamole i krewetkami (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), Guacamole Bruschetta, oraz Guacamole Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli zamrożone, rozmrozić krewetki zgodnie ze wskazówkami pakietu. Obierz krewetki i, w razie potrzeby, devein. Odstawić.
Pokrój chleb po przekątnej na 12 (1/2 cala grubości) plastry, odrzucając końce. Obustronnie posmarować sprayem do gotowania i ułożyć na blasze do pieczenia.
Piec w 375 przez 5 do 6 minut lub do momentu, gdy brzegi będą ostre. Rezerwować chleb na patelni.
Obrać i grubo posiekać awokado i umieścić w średniej misce.
Dodaj sok z limonki i następne 6 składników i delikatnie połącz, uważając, aby zachować małe kawałki awokado. (Nie masuj.) Chill until ready to serve.
Podsmaż czosnek w gorącym oleju na średniej patelni na średnim ogniu 1 minuta.
Dodaj krewetki, w partiach, i gotować 2 minut z każdej strony lub tylko do krewetki kolei różowy. (Krewetki powinny być lekko niedogotowane.)
Wyjąć z patelni i umieścić 2 krewetki na górze każdego kawałka bagietki na blasze do pieczenia. Top każdy z 1 łyżką. Ser Manchego.
Broil 5 cali od ciepła 1 do 2 minut lub aż ser topi.
Wyjąć z piekarnika i ułożyć 1-2 łyżki. mieszanka awokado.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.