Bruschetta di Mazzancolle da Zaccaria
Bruschetta di Mazzancolle da Zaccarian jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz chleb wiejski, sok z cytryny, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Dziś Kolacja: Krewetka Bruschetta z ' da Zaccaria, Bruschetta Niskotłuszczowa, oraz BLT Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej do 14-calowej patelni saute, rozgrzać olej na średnim ogniu, aż do samego palenia.
Dodaj czosnek i tost jasnobrązowy.
Dodaj krewetki i gotować 2 do 3 minut, aż jasny czerwony. Obróć krewetki i dodać sok z cytryny, limoncello i wina i gotować 1 minutę.
W międzyczasie, grill lub tost chleb i umieścić 1 kromkę na każdym talerzu. Podziel krewetki na chleb.
Dodaj szczypiorek do patelni i podziel sos na krewetki.
Posypać skórką z cytryny i podawać natychmiast.