Brunswick gulasz Dla tłumu

Brunswick gulasz Dla tłumu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu Brunswick Dla tłumu. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 523 kalorie. Ten przepis służy 9. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kurczaka brojlerów, pomidory, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Brunszwicki, Gulasz Brunszwicki, oraz Gulasz Brunszwicki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść żeliwny garnek 14-quart na zewnętrznym płomieniu gazowym (upewnij się, że jest bezpieczny i nie przewróci się, a dzieci są trzymane z dala).Włożyć około 1 galon wody, cały kurczak (wyrzucić podroby) i liście laurowe i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Niech gotować 30 minut lub aż kurczak jest gotowy.Gdy kurczak jest gotowy, wyjmij go z garnka, pozostawiając bulion w wrzeniu i odstaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodaj wszystkie warzywa i grillowaną wieprzowinę do bulionu z kurczaka pozostającego w garnku.Debone i rozdrobnić mięso z kurczaka i dodać do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Kawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (okKawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodaj wystarczającą ilość soku V-8, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5
Dodać czosnek i przyprawy.Gotować na wolnym ogniu / niskim gotować przez 1-2 godziny, mieszając od czasu do czasu, aby warzywa nie osiadły na dnie garnka.Smak przed podaniem i dodać dodatkowe przyprawy, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje9
Ocena Zdrowia44
Magazyn