Brukselka z parmezanem i orzeszkami pinii
Brukselka z parmezanem i orzeszkami pinii to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, parmezanu, bulionu warzywnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Brukselka z orzeszkami pinii, Brukselka z majerankiem i orzeszkami pinii, oraz Pieczona Brukselka Z Orzeszkami Pinii.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać czosnek i brukselkę, i gotować, aż brązowy i zmięknie, mieszając od czasu do czasu, o 8 protokół.
Dodać bulion i gotować, aż kiełki będą miękkie, ale nie rozmoczone, 3 do 4 protokół.
Dodać orzeszki piniowe i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przełożyć do małego naczynia i posypać parmezanem.