Brukselka z boczkiem i orzechami włoskimi

Brukselka z boczkiem i orzechami włoskimi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać brukselka z boczkiem i orzechami włoskimi spróbować. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 165 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Mieszanka boczku, brukselka, orzechy włoskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z posiekanej brukselki z boczkiem, orzechami włoskimi i morelami, Brukselka Z Orzechami Włoskimi I Rukolą, oraz Brukselka Z Orzechami Włoskimi I Rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć końce z brukselki. Cienko pokroić je nożem lub użyć przystawki do krojenia na robocie kuchennym, aby je zniszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Dodaj boczek do dużej patelni wysokiej jednostronnej na średnim ogniu. Gotować, aż boczek jest chrupiące i tłuszcz jest renderowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Boczek wyjąć łyżką szczelinową na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Dodaj szalotkę do gorącej patelni i saute do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać brukselkę przez garść, mieszając do okrycia. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
6
Podsmażyć kiełki, podrzucając do jasnozielonego i chrupiącego-przetargu, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
7
Wymieszać orzechy włoskie i gotować przez 1 minutę więcej do tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
8
Dodaj 1/4 szklanki bulionu z kurczaka, mieszając, aż płyn się zmniejszy, a brukselka będzie miękka. Wymieszać z ugotowanym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
9
Podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn