Brukselka z białą fasolą i Pecorino
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj brukselkę z białą fasolą i Pecorino spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka ząbków czosnku, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Brukselka Z Białą Fasolą I Pecorino, Ogolona brukselka, Pecorino i Prosciutto, oraz Pieczona brukselka z migdałami i Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 3 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu. Kiedy tylko chcesz palić, dodaj połowę brukselki. Gotować, aż brązowy, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Przenieść do dużej miski.
Podgrzać 3 łyżki oleju w tej samej patelni.
Dodać pozostałe brukselki, zmniejszyć ogień do średniej wysokości, i gotować, aż brązowy, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Brukselkę przełożyć do tej samej miski.
Dodaj pozostałe 2 łyżki oleju do patelni; zwiększyć ciepło do wysokiej.
Dodać czosnek; smażyć na brązowo, stale mieszając, o 1 minutę.
Dodać bulion i brukselkę. Gotować, aż brukselka są chrupiące-delikatne, często mieszając, o 3 protokół.
Dodaj fasolę i masło; mieszaj, aż masło się rozpuści, a bulion zmniejszy się do glazury, około 1 minuty. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z serem.
W porcji: 317 kalorii, 21g tłuszczu (6G nasyconego), 19mg cholesterolu, 285mg sodu, 23G węglowodanów, 7G błonnika, 13g białka zobacz dane żywieniowe Pełna analiza tego przepisu "