Brukselka i zupa grzybowa Shiitake
Brukselka i zupa grzybowa Shiitake mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 301 kalorii, 15g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 4,24 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, brązowy ryż, niesamowite fasola Północna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brukselka i Shiitake Lo Mein, Słodka i pikantna brukselka z tofu i grzybami Shiitake, oraz Azjatycka pieczona brukselka z chrupiącymi smażonymi grzybami Shiitake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać duży, nieprzywierający garnek.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż stanie się przezroczysty.
Dodać brukselkę i gotować, aż cebula zacznie brązowieć, o 2 Więcej minut.
Dodać grzyby i czosnek i gotować przez około dwie minuty.
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem składników opcjonalnych. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż ryż jest gotowane, o 50 protokół. Sprawdź przyprawy i dodać więcej wraz z sokiem z cytryny, w razie potrzeby. Jeśli używasz fasoli, dodać je i bulion i gotować przez około 15 więcej minut.