Brukselka i grzyby

Brukselka i grzyby
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj brukselki i grzybów. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 77 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bulion warzywny, czosnek, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pieczona brukselka z grzybami, Brukselka z grzybami i imbirem, oraz Marynowane brukselki i grzyby dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć cebulę do gorącej patelni i dać im posypkę soli (opcjonalnie, ale przyspiesza brązowienie). Stale mieszając, dodając łyżeczkę lub dwie buliony do patelni, jeśli cebula kij, gotować, aż cebula zacznie brązowieć, o 2-3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać czosnek i więcej bulionu, jeśli to konieczne, i gotować przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Usuń cebulę i czosnek na talerz i powrót patelni do ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Umieść kiełki na patelni, wyciąć bok w dół. Gotować, aż zaczną brązowieć, a następnie dodać grzyby i wymieszać. Gotować przez kolejną minutę lub dwie, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
KiełkiKiełki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać około 1/2 szklanki bulionu warzywnego i zarezerwowaną cebulę, wymieszać, zmniejszyć ogień i szczelnie przykryć. Gotować, aż kiełki będą miękkie i łatwo Przekłute widelcem, 3-5 minut, dodając więcej bulionu, jeśli to konieczne. Doprawić solą i pieprzem do smaku i podawać natychmiast, w razie potrzeby udekorowane startą skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
KiełkiKiełki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia93
Magazyn