Brukselka Glazurowana cydrem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 25 i kosztuje 35 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mieloną gałkę muszkatołową, bekon Oscara Mayera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez KraftRecipes.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Brukselka Glazurowana Cydrem, Cydr Duszone Brukselki, oraz Duszona brukselka z cydrem i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować i wymieszać boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Dodać masło, cebula i brukselka do zastrzeżonych kapieli na patelni; gotować i mieszać na średnim ogniu 1 do 2 min. lub do momentu, gdy brukselka będzie lekko rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4 kolejne składniki wymieszać do wymieszania, zalać kiełkami. Gotować 5 min. lub do momentu, gdy ciecz zostanie ugotowana, a kiełki równomiernie zeszklone, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z boczkiem.