Brukselka Glazurowana Cydrem

Brukselka Glazurowana Cydrem
Brukselka Glazurowana cydrem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 25 i kosztuje 35 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mieloną gałkę muszkatołową, bekon Oscara Mayera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez KraftRecipes.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Brukselka Glazurowana Cydrem, Cydr Duszone Brukselki, oraz Duszona brukselka z cydrem i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować i wymieszać boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową; odcedzić na ręcznikach papierowych. Odrzuć wszystkie, z wyjątkiem 1 łyżki. kapie z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać masło, cebula i brukselka do zastrzeżonych kapieli na patelni; gotować i mieszać na średnim ogniu 1 do 2 min. lub do momentu, gdy brukselka będzie lekko rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
4 kolejne składniki wymieszać do wymieszania, zalać kiełkami. Gotować 5 min. lub do momentu, gdy ciecz zostanie ugotowana, a kiełki równomiernie zeszklone, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
5
Łyżka brukselki do miseczki; wierzch z orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia3
Magazyn