Brukselka Cytrynowa

Brukselka Cytrynowa
Przepis cytrynowy brukselka może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 75 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz brukselkę, grubo zmielony pieprz, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Brukselka Cytrynowa, Przyprawy Cytrynowe Brukselka, oraz Smażona Cytrynowa Brukselka.

Instrukcje

1
Pokrój spód każdej brukselki płytkim X; brukselka parowa, przykryta, przez 6 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
2
Drenaż.
3
Połącz brukselkę i następne 3 składniki w misce; wrzuć dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia92
Magazyn