Brukowiec Wiśniowo-Brzoskwiniowy

Brukowiec Wiśniowo-Brzoskwiniowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele południowych przepisów, więc dać cherry peach Cobbler spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 478 kalorii. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka grand marnier, masło, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Brukowiec Wiśniowo-Brzoskwiniowy, Piernik brzoskwiniowo-Wiśniowy, oraz Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń dla podobnych receptur.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 39 dolarów za butelkę.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.
TrudnośćŚredni
Gotowe W48 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn