Brown Sugar Berry Cobbler
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać brązowy cukier Berry Cobbler spróbować. Jedna porcja zawiera 600 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, masło, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Brown Sugar Apple Cobbler, Brązowy Cukier Brzoskwiniowy Brukowiec Jagodowy, oraz 30-minutowa kruszonka z brązowego cukru.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° z półką w środku.
Wymieszać razem 3/4 do 1 szklanki brązowego cukru i skrobi kukurydzianej w dużej misce.
Dodać jagody i wrzucić do herbu.
Przenieść mieszaninę do płytkiego naczynia do pieczenia 3-quart i piec, aż mieszanina jest gorąca, o 12 protokół.
W międzyczasie wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól w średniej misce.
Dodać masło i zmiksować opuszkami palców lub blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę z grudkami masła o wielkości grochu.
Dodaj mleko i mieszaj, aż ciasto po prostu się połączy.
Wyjmij naczynie do pieczenia z piekarnika i upuść 12 kopców ciasta na gorące jagody. Wymieszać pozostałą łyżeczkę brązowego cukru i cukru granulowanego i posypać ciasto.
Piec placek, aż polewa będzie złoty, 25 do 30 minut. Ostudzić do ogrzania, około 30 minut.