Brokuły z polewą migdałową

Brokuły z polewą migdałową
Brokuły z polewą migdałową może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 61 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oregano, pieprzu, bazylii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Makaron Primavera z polewą bułką tartą, Cozy Cassoulet z Herbed Breadcrumb polewa, oraz Zupa kalafiorowa z polewą z panierki anchois.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Brokuły gotować we wrzącej wodzie przez 2 minuty i odcedzić. Spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
WodaWoda
3
Umieść brokuły w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Połączyć bułkę tartą z pozostałymi składnikami i równomiernie posypać brokułami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
BrokułyBrokuły
5
Piec w 450 przez 15 minut lub do mieszaniny bułki tartej jest złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia55
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn