Brokuły z masłem makowym i parmezanem

Brokuły z masłem makowym i parmezanem
Brokuły z masłem makowym i parmezanem wymagają z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 44 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, papryka, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Parmezan, mak i kminek, Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), oraz Bakłażan parmezan hamburgery na domowych bułkach makowych.

Instrukcje

1
Brokuły umieścić w parowarze na 1 cal wrzącej wody, i przykryć. Gotować do miękkości, ale nadal firma, o 6 protokół; odcedzić. W międzyczasie wymieszaj roztopione masło, mak, paprykę, sól i pieprz. Wrzucić brokuły z sosem maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakowiecMakowiec
BrokułyBrokuły
PaprykaPapryka
MasłoMasło
PieprzPieprz
SOSSOS
WodaWoda
SólSól
2
Posypać parmezanem do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn