Brokuły Smażone Rabe
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Smażone brokuły Rabe może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.89 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Mieszanka brokułów rabe, sól, rodzynki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest niesamowite. Spróbuj Brokuły Smażone Rabe, Brokuły Smażone Rabe, oraz Brokuły Smażone Rabe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Pracując partiami, gotuj brokuły rabe w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będą chrupiące, około 1 minuty na pęczek.
Przenieść brokuły rabe do dużej miski z lodem do ostygnięcia. Rezerwa około 1/4 szklanki płynu do gotowania. Odcedzić ostudzone brokuły i odstawić na bok.
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i pieprz czerwony płatki, i saute, aż czosnek jest złoty, o 1 minuta. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Dodać brokuły rabe i wrzucić do herbu.
Dodać zastrzeżone wody do gotowania, rodzynki, i gotować, aż brokuły rabe jest ogrzewany przez i łodygi są miękkie, o 4 protokół. Doprawić solą, do smaku. Tuż przed podaniem wrzucić mieszaninę z orzeszkami pinii.