Brokuły Rabe ze słodką włoską kiełbasą

Brokuły Rabe ze słodką włoską kiełbasą
Brokuły Rabe ze słodką włoską kiełbasą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ząbki czosnku, kiełbasy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Włoska kiełbasa i brokuły Rabe, Orecchiette Z Włoską Kiełbasą, Brokułami Rabe I Chrupiącym Gar, oraz Pizza Deep-Dish z włoską kiełbasą i brokułami Rabe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brokuły pokroić na 3-calowe kawałki. Gotować w dużym garnku wrzącej osolonej wody (3 łyżki soli na 6 litrów wody), odkryte, do miękkości, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić, a następnie spłukać pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie. Wycisnąć nadmiar wody z garści brokułów rabe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
WodaWoda
3
W międzyczasie rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
4
Kiełbasa Broil w 4-stronnej blachy pan 3 do 4 cali od ciepła, obracając od czasu do czasu, aż gotowane przez, o 5 protokół. Trzymaj ciepło, przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Podczas gdy kiełbasa broils, rozgrzać olej w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż się połyskuje, następnie gotować czosnek, mieszając, aż pachnące, ale nie rumiane, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Oddzielone brokuły rabe, następnie podsmażyć w oleju czosnkowym, aż pokryte olejem i podgrzewane przez, o 4 protokół. Wymieszać z kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Olej CzosnkowyOlej Czosnkowy
KiełbasaKiełbasa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
1
Brokuły rabe można gotować 1 dzień wcześniej i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Chianti. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia51
Magazyn