Brokuły Rabe i szynka w bulionie imbirowym
Brokuły Rabe i szynka w bulionie imbirowym jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać chile, szynka, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brokuły Imbirowo-Sezamowe Rabe, Chińskie brokuły Wontons w jasnym rosole imbirowo-sojowym, oraz Jim Lahey ' s No Knead Pizza z brokułami, czosnkiem, imbirem i tajskim Chilis dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu na dużym ogniu, doprowadzić bulion, imbir, czosnek, i 2 do 4 chile pierścienie do wrzenia. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż bulion jest infused z Smaku, 8 do 10 minut.
Usuń imbir, czosnek i chile z łyżką szczelinową, jeśli chcesz.
Dodaj szynkę i zieleninę; w razie potrzeby dodaj więcej bulionu, aby pokryć zieleninę. Doprowadzić do wrzenia, przykryte, i gotować, aż warzywa są ledwo miękkie, 2 do 3 protokół.
Podzielić zupę między 4 miseczki i top każdy z kilku więcej czerwonych pierścieni chile, jeśli chcesz.
* Znajdź chińską musztardę na specjalnych rynkach produktów lub rynkach rolników.