Brokuły i marchewki w kremowym sosie parmezan
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać brokuły i marchewki z kremowym sosem parmezan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mleka, brokułów, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brokuły i marchew w kremowym sosie parmezan, Kremowy Parmezan Brokuły, oraz Marchew w kremowym sosie koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, podgrzać 1 cal wody do wrzenia.
Dodać brokuły i marchew; podgrzać do wrzenia. Gotować 5 do 7 minut lub do chrupkiego przetargu; odcedzić i ogrzać.
W międzyczasie, w rondlu 1-quart, gotować serek, parmezan, mleko i masło na średnim ogniu, stale mieszając, aż będzie gładka i podgrzana.
Posypać sosem szczypiorkiem.