Brochettes z melona, Prosciutto i świeżej mozzarelli
Brochettes Melon, Prosciutto, i świeża Mozzarella może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar przystawek. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,12 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii plus gałązki, prosciutto, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Brochettes z melona, Prosciutto i świeżej mozzarelli, Prosciutto, Melon i Mozzarella, oraz Melon, prosciutto & mozzarella sticks dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Używając włączania / wyłączania, puree z oliwek, 1/3 szklanki bazylii i szalotki w procesorze, aż bazylia i szalotka zostaną drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2
Przeciąć każdy klin kantalupy w poprzek na pół. Jeśli używasz dużej kulki mozzarelli, przyciąć i pokroić w 6 kostek. Na przemian 1 kawałek melona, 1 kawałek potarganej prosciutto, 1 kulka mozzarelli lub kostka, 1 więcej kawałka prosciutto i 1 więcej kawałka melona na każdym szaszłyku. (Można przygotować 2 godziny wcześniej; przykryć i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej 15 minut przed podaniem.)