Brochette kaparowo-oliwkowa
Kaparowo-Oliwkowy Brochette to wegańskie przystawka. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, pieprz, oliwki kalamatan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Oliwa z oliwek gotowany Tuńczyk z Kaparem i oliwkowym winegretem, Oliwkowo-Kaparowy Spread, oraz Oliwkowo-Kaparowy Spread.
Instrukcje
Pomidory pokroić w kostkę; posypać solą.
Odstawić na papierowych ręcznikach lub w durszlaku na 1 godzinę.
Połączyć pomidory, oliwki i kolejne 7 składników; schłodzić 1 godzinę.
Podawać na plastrach bagietki.