Brochette kaparowo-oliwkowa

Brochette kaparowo-oliwkowa
Kaparowo-Oliwkowy Brochette to wegańskie przystawka. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, pieprz, oliwki kalamatan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Oliwa z oliwek gotowany Tuńczyk z Kaparem i oliwkowym winegretem, Oliwkowo-Kaparowy Spread, oraz Oliwkowo-Kaparowy Spread.

Instrukcje

1
Pomidory pokroić w kostkę; posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
(duża Tuba)(duża Tuba)
2
Odstawić na papierowych ręcznikach lub w durszlaku na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Połączyć pomidory, oliwki i kolejne 7 składników; schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4
Podawać na plastrach bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia11
Magazyn