Brochette baranka z Tapenadą

Brochette jagnięcina z Tapenadą może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 179 kalorii, 19g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka drewnianych szaszłyków, tapenady, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Tapenade-faszerowana jagnięcina, Kotlety Jagnięce Z Pistacjową Tapenadą, oraz Pieczona noga jagnięca z Tapenadą oliwkowo-pomarańczową.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w zip-top worek zamrażarki; dodać jagnięcinę. Uszczelnić i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Namoczyć szaszłyki w wodzie, aby pokryć 30 minut.
Zmiażdżyć zioła i czosnek z jagnięciny i wyrzucić marynatę. Jagnięcinę nawleczyć na szaszłyki i posypać solą.
Grill na średnim ogniu (300 do 35
przez 4 do 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.