Broccoflower z anchois i czosnkiem
Broccoflower z anchois i czosnkiem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 482 kalorie, 12g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Mieszanka anchois, złote rodzynki, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szparagi Z Anchois & Czosnek, Brokuły z czosnkiem i anchois, oraz Brokuły Rabe Z Czosnkiem I Anchois.
Instrukcje
Gotować broccoflower w 2 partiach w garnku 5-do 6-quart wrzącej osolonej wody, aż będzie krucho-miękka, około 5 minut, a następnie przenieść łyżką szczelinową do dużej miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Odcedzić różyczki i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie podsmażyć czosnek, mieszając, aż złoty, o 1 minutę.
Dodaj anchois i płatki czerwonej papryki i podsmażyć, mieszając, aż sardele są rozpuszczone, o 1 minutę, następnie dodać różyczki i wrzucić do herbu.
Dodać orzeszki piniowe, rodzynki, i sól do smaku i smażyć, mieszając, aż do ogrzania przez, O 2 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać natkę pietruszki.