British Isles T-Bone Steak

British Isles T-Bone Steak
Przepis British Isles T-Bone Steak jest gotowy w około 23 minuty i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 8 kalorii. Ten przepis służy 23. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Idź do sklepu i odbierz A. 1. oryginalny sos, steki wołowe T-bone, musztarda szara poupon dijon i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Brytyjski stek i Ale Pie, Brytyjski stek i Ale Pie, oraz Grillowany stek z T-bone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wymieszać sos do steków, musztardę i ocet; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
3
Steki z grilla 7 do 9 min. z każdej strony lub do średniej doneness (160F), szczotkowanie od czasu do czasu z mieszaniny sosu stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Każdy stek pokroić na pół, aby podać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje23
Ocena Zdrowia0
Magazyn