Brioche Z Dyni

Brioche Z Dyni
Brioche z dyni wymaga ok. 14 godzin i 30 minut od początku do końca. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 522 kalorie, 11g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną gałkę muszkatołową, ciepłą wodę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Brioche Z Dyni, Pumpkin pie Brioche rolls, oraz Pumpkin Brioche Apple Tarta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drożdże i cukier posypać 3 łyżkami ciepłej wody w małej misce. Woda nie powinna być większa niż 100 stopni F (40 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Odstawić na 5 minut, aż drożdże zmiękną i zaczną tworzyć kremową pianę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
3
Połączyć dynię, 1 szklanka mąki, brązowy cukier, sól, cynamon, gałka muszkatołowa, i ziele angielskie w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wymieszać mieszaninę drożdży z mieszaniną dyni; mieszać do uzyskania gładkiej masy. Beat w jaja, jeden po drugim. Wymieszać w 2 szklankach mąki, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Wymieszać masło kilka kawałków na raz, ubijając aż się włączy. Wymieszaj pozostałe 3/4 szklanki mąki, mieszając do uzyskania kremowej konsystencji. Lekko posmaruj dużą miskę, następnie umieść ciasto w misce i obróć, aby pokryć olejem. Przykryć lekką szmatką i odstawić w ciepłe miejsce (80 do 95 stopni F (27 do 35 stopni C)), aż podwoi się objętość, około 3 godzin. Delikatnie opróżnij ciasto, a następnie szczelnie przykryj folią. Przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Lekko posmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali. Opróżnić ciasto i obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. Użyj noża, aby podzielić ciasto na osiem równych kawałków-nie rozrywaj go. Uformuj ciasto i pozostaw na 10 minut. Uformuj ciasto w kulki i umieść każdą kulkę w przygotowanej patelni, tworząc dwa rzędy po cztery kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Żółtko i mleko ubić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Umyć wierzch ciasta umyć jajkiem, a następnie przykryć Bochenek wilgotną szmatką i odstawić do podwojenia objętości, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
8
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
9
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut. Zmniejsz ciepło do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuuj pieczenie, aż góra będzie złotobrązowa, a dno bochenka brzmi pusto po naciśnięciu, 10 do 15 minut. Schłodzić na patelni przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn