Brioche Crusted fish z puree z topinamburu i ogórkami z topinamburu

Brioche Crusted fish z puree z topinamburu i ogórków z topinamburu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 980 kalorii, 47g białka, oraz 62 g tłuszczu każdy. Na $7.99 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, filety z tilapii, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ogórki Z Karczocha Jerozolimskiego, Puree z korzenia selera i ziemniaków z pieczonym "grzankami"z topinamburu, oraz Karczoch jerozolimski i Karczoch sercowy Linguine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pracując z 1 karczochem na raz, obrać i pokroić w kostkę 1/2 cala. Natychmiast umieścić w wodzie bowlof, aby zapobiec brązowieniu.
Umieścić śmietanę duży rondel.
Odcedzić karczochy; dodać topan. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniopłynny i gotować pod przykryciem, aż karczochy będą miękkie i prawie cały płyn zostanie wchłonięty, dodając wodę przez łyżki stołowe, jeśli suche iartichokes nie są jeszcze miękkie, około 25 minut. Puree w procesorze. Przyprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Cover; chill.
Połącz pierwsze 7 składników w procesorze i dobrze wymieszaj.
Dodaćpierścienie; proces aż do formy kulki.
Sok Addlemon; proces do mieszania.
Rozłożone na 6-7 cali kwadratowych. Góra z drugim arkuszem pergaminu.
Zwiń na 10-calowy kwadrat.Zamrozić skorupę w papierze, aż do Ustawienia, co najmniej 15 minut i do 8 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Pokrój skórkę NA6 kawałków o tej samej wielkości co filety rybne.Ułóż ryby w jednej warstwie na arkuszu rimmedbaking.
Umieść 1 kawałek skórki na każdym filecie. Smażona ryba jest gotowana i skorupa jestrozwinięta wokół krawędzi, około 7 minut.
Podzielić ryby między talerze.
Ogórki z topinamburu i ciepłe
* Bulwy różnych słoneczników; dostępne w dziale produkcji niektórych supermarketów i na rynkach rolnych.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.