Brie z nadzieniem owocowo-migdałowym

Brie z nadzieniem owocowo-migdałowym
Brie z nadzieniem owocowo-migdałowym to danie na 8 osób. Za 1,81 USD za porcję przepis ten pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 12 g białka , 28 g tłuszczu i łącznie 492 kalorie . Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 1 godziny . Jeśli masz pod ręką wodę, krakersy, ciasto francuskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje niezbyt doskonałą ocenę Spoonacular wynoszącą 39% . Podobne przepisy obejmują Polędwiczkę wieprzową faszerowaną żurawiną i brie , Falooda owocowa - jak zrobić mieszane owoce - odmiany Falooda i Ciasto owocowe z kremem migdałowo-kokosowym .

Instrukcje

1
W małym rondelku z wysokimi brzegami wymieszaj migdały, morele i brandy. Gotuj i mieszaj na średnio-niskim ogniu, aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Można Dodać Wiśnie Maraschino I Suszone MoreleOpcjonalnie Można Dodać Wiśnie Maraschino I Suszone Morele
( 23)( 23)
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Filety Z Pstrąga, Bez Ości, OsuszoneFilety Z Pstrąga, Bez Ości, Osuszone
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
3
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto francuskie na prostokąt o wymiarach 11 na 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Przekrój ser w poziomie na pół; dolną połowę połóż na środku ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5
Posmaruj połową mieszanki migdałowej. Na wierzch połóż resztę sera i mieszanki migdałowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
6
Złóż ciasto wokół sera; odetnij nadmiar ciasta. Złącz brzegi, aby je uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 (16 Uncji) Opakowanie Kremu Betty Crocker® Rich & Creamy (dowolna Biała Odmiana)1 (16 Uncji) Opakowanie Kremu Betty Crocker® Rich & Creamy (dowolna Biała Odmiana)
7
Połóż łączeniem do dołu na nieposmarowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
8
Posmaruj jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dekoracje CukierkoweDekoracje Cukierkowe
9
Piec w temperaturze 375° przez 30–35 minut lub do momentu, aż ciasto napęcznieje i nabierze złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Posiekanej Natki Pietruszki, 1 Lub 2 Garście1/4 Szklanki Posiekanej Natki Pietruszki, 1 Lub 2 Garście
10
W małym rondelku wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i wodę do uzyskania gładkiej konsystencji; dodaj maliny. Doprowadź do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotuj i mieszaj przez 1 minutę lub do lekkiego zgęstnienia. Odcedź i usuń pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Gęsta śmietana Kremówka I Dodatkowe Maliny, OpcjonalnieGęsta śmietana Kremówka I Dodatkowe Maliny, Opcjonalnie
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
(Tart 'n' Tinys)(Tart 'n' Tinys)
2 1/4 łyżeczki Drożdży Szybko Rosnących (opakowanie 1/4 Uncji)2 1/4 łyżeczki Drożdży Szybko Rosnących (opakowanie 1/4 Uncji)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Filety Z Pstrąga, Bez Ości, OsuszoneFilety Z Pstrąga, Bez Ości, Osuszone
11
Przelej sos do małego dzbanka lub miski; podawaj z nadziewanym serem Brie i krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
2 Małe żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Cienkie Plasterki2 Małe żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Cienkie Plasterki
Różne Krakersy I/lub świeże OwoceRóżne Krakersy I/lub świeże Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Niesolone Masło (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do PosmarowaniaNiesolone Masło (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn