Brie En Croute
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Brie En Croute. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 437 kalorii. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś koło brie, jajko, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Brie en Croute, Brie en Croute, oraz Pieczone Brie En Croute dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozmrozić ciasto francuskie przez około 15 do 20 minut i rozwinąć.
W rondlu roztopić masło na średnim ogniu.
Podsmaż orzechy włoskie na maśle, aż złoto-brązowy, około 5 protokół.
Dodać cynamon i mieszać, aż orzechy włoskie są dobrze pokryte.
Umieścić mieszaninę orzecha włoskiego na wierzchu Brie i posypać brązowym cukrem na mieszaninie.
Wyłożyć ciasto francuskie na płaską powierzchnię.
Ułożyć brie na środku ciasta. Zebrać brzegi ciasta, naciskając wokół brie i zebrać na górze. Delikatnie wycisnąć nadmiar ciasta i związać kawałkiem kuchennego Sznurka.
Posmaruj ubite jajko na górze i boku Brie.
Umieścić Brie na blasze i piec przez 20 minut, aż ciasto będzie złoty kolor.
Aby nadać wyjątkowy wygląd, pokrój dodatkowe ciasto w kształty serca lub kwiatów i piecz na złoty kolor.