Breakstone ' s Chicken and Sour Cream Enchiladas
BREAKSTONE ' s Chicken and Sour Cream Enchiladas wymaga ok. 55 minut od początku do końca. To danie główne ma 270 kalorii, 15g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę, mleko colby & ser Monterey jack, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Spróbuj Sour Cream Chicken Enchiladas, Sour Cream Chicken Enchiladas, oraz Sour Cream Chicken Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wymieszać kurczaka, śmietana, 1 szklanka sera, 1/4 szklanki salsy, kolendry i kminek, aż dobrze wymieszane.
Łyżka około 1/4 szklanki mieszanki kurczaka w dół środka każdej tortilli; zwinąć.
Miejsce, szew boki w dół, w naczyniu do pieczenia 13x9 cali. Top z pozostałych 3/4 szklanki salsy; przykryć.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Piec dodatkowe 5 minut lub do rozpuszczenia sera. Top z sałatą i pomidorem tuż przed podaniem.