Brasato Stile Italiano (Pot Roast Italian Style)

Brasato stile Italiano (Pot Roast Italian Style) może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 607 kalorii. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz gotowanie sherry, czosnek, bazylia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać sherry można śledzić to danie główne z Babeczki Z Ciemnej Czekolady Fudge Merlot jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest niesamowite. Spróbuj Pieczeń Po Włosku, Włoski Styl Chuck Roast, oraz Duszona Pieczeń Po Włosku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obficie przyprawić pieczeń ze wszystkich stron solą, czarnym pieprzem i granulowanym czosnkiem.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku lub holenderskim piekarniku na dużym ogniu, aż olej zacznie dymić.
Dodaj pieczeń do garnka i zapiekać, aby utworzyć skorupę, o 5 minut na stronę.
Usuń pieczeń i obniżyć ogień do średniego.
Wymieszać cebulę, seler, i czosnek do garnka; gotować i mieszać, skrobanie żadnych brązowych bitów od dołu, przez 1 do 2 protokół.
Dodać oregano i bazylia do mieszanki cebuli; gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Wytrawne sherry wlać do mieszanki cebulowej; doprowadzić do wrzenia podczas skrobania rumianych kawałków jedzenia z dna patelni drewnianą łyżką. Gotować, mieszając, aż płyn się zmniejszy, około 5 minut.
Dodaj pomidory z puszki i gotuj, aż mieszanina zacznie pękać.
Wymieszaj koktajl z soku warzywnego i wino do mieszanki pomidorowej. Powrót pieczeń i wszelkie nagromadzone soki do garnka, zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć, i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut.
Wymieszać ziemniaki, marchew i cebulę do garnka i gotować na wolnym ogniu, aż mięso i warzywa będą miękkie, o 2 1/2 godziny.
Wyjąć mięso na spoczynek; wyjąć warzywa do miski. Mięso pokroić w plasterki i podawać posypane warzywami i sosem.