Brandy - Apple Punch
Need a bezglutenowy i wegański napój? Brandy - jabłkowy Poncz może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.4 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka brązowego cukru, syropu klonowego, jabłka granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Maple Brandy Punch, Flaming Brandy Punch, oraz Brandy Milk Punch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść żurawinę, 1/4 szklanki wody i brązowy cukier w dużej misce i zacieru z masher ziemniaków, aż żurawiny są całkowicie rozbite i brązowy cukier rozpuszcza się lekko.
Dodaj pozostałe 1 1/4 szklanki wody, jabłecznik lub sok, brandy, sok z cytryny i syrop klonowy i energicznie mieszać, aż dobrze połączone i cukier całkowicie się rozpuści.
Wlać mieszaninę przez sitko ustawione na dzbanku o pojemności 10 filiżanek i wyrzucić pozostałości w sitku. Schłodzić przez co najmniej 1 godzinę lub do ostygnięcia.W razie potrzeby, przenieść mieszaninę do miski punch i top z plasterkami jabłka. Aby służyć, wlać 3 uncje ponczu do szklanki highball wypełnionej lodem.
Udekoruj cienkim plasterkiem jabłka.