Przepis Brandade Potato Latkes jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super pescatarian opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 475 kalorii, 29g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, czosnek, ziemniaki russet, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest idealny do Chanuka. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Chrupiące Placki Ziemniaczane (Placki Ziemniaczane), Latki Ziemniaczane, oraz Latki Ziemniaczane.
Obficie posmarować każdą stronę dorsza solą morską, w sumie około 3 łyżki stołowe i odstawić na 15 minut. Dorsza opłucz zimną wodą i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Umieść dorsza w 8 - by - 12-calowym naczyniu do pieczenia lub oprawione galaretki roll patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą Perłą
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Zalać oliwą z oliwek i mlekiem, a na wierzchu położyć gałązki tymianku i czosnek. Przykryć folią aluminiową i gotować przez 20 minut lub do momentu, gdy ryba zostanie ugotowana i zacznie się łuszczyć. Gdy ryba się ugotuje, usuń ją, zachowując tymianek i płyn do gotowania; Odrzuć czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
W międzyczasie włóż ziemniaki do dużego garnka z zimną wodą i dopraw 2 łyżkami soli morskiej. Doprowadzić wodę do wrzenia i gotować ziemniaki, aż nóż przechodzi bez wysiłku przez nie. Odcedź w durszlaku i wróć do garnka, gotując na bardzo małym ogniu przez około 4 minuty, aby pozbyć się nadmiaru wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Zdjąć z ognia i rozgnieść w garnku, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Lekko ubić jajko w dużej misce. Zmiksować puree ziemniaczane, stopniowo, w jajku.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Dodaj liście zarezerwowanego tymianku. Używając widelca, płatki dorsza, a następnie złożyć go do puree ziemniaczanego. Jeśli ciasto jest zbyt sztywne, wymieszać ¼ szklanki do ½ szklanki zarezerwowanego dorsza gotowania płynu do ciasta. Z drugiej strony, jeśli ciasto nie trzyma się razem, dodać do ¼ szklanki Macy posiłek. W razie potrzeby doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
9
Ciepło około ¼ cala oleju roślinnego na dużej patelni. Czerpać ¼ lub ½ szklanki mieszanki dorsz-ziemniaki. Formować na ½ cala - gruby dysk, i zwinąć go w mączce Macy lub bułki tartej. Smażyć w dwóch lub trzech partiach przez około 2 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.