Brązowy Cukier Granola Biscotti
Brązowy cukier Granola Biscotti może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz masło, proszek do pieczenia, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 10%. Spróbuj Brązowy Cukier-Cynamon Biscotti, Brązowy Cukier Cynamon Biscotti, oraz Babeczka z brązowym cukrem Rolling Stones z nadzieniem kokosowym, polewą z rumu i kruchym brązowym cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W maszynce połączyć mąkę, cukier, skórkę z cytryny, nasiona anyżu, proszek do pieczenia i szczyptę soli i pulsować kilka razy, aby wymieszać.
Dodać masło i pulsować tylko do włączenia.
Dodać jajka i wanilię i proces tylko do połączenia. Zeskrobać ciasto do miski i wymieszać z granolą. Przykryć i przechowywać w lodówce do firmy, o 30 protokół.
Lekko posmarować blachą do pieczenia. Ćwierć schłodzone ciasto i kształt na cztery 6-na-1-calowe kłody; spłaszczyć każdą kłód do prostokątnego kształtu.
Przenieść dzienniki do przygotowanej blachy do pieczenia i piec przez około 20 minut, lub do złotego koloru i prawie firmy.
Niech dzienniki ostygnie na blasze do pieczenia przez 5 protokół.
Przenieś kłody na powierzchnię roboczą za pomocą metalowej szpatułki. Używając ząbkowanego noża i delikatnego cięcia, pokrój kłody w poprzek o grubości 1/2 cala. Ułożyć biszkopty po bokach na blasze do pieczenia i piec przez około 12 minut, lub do bardzo twardego i zaczyna brązowieć.
Przenieść biszkopty do stojaka do całkowitego ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Zrobić z wyprzedzeniem: biszkopty można przechowywać w temperaturze pokojowej w hermetycznym pojemniku do 1 tygodnia lub zamrażać do 2 tygodni.