Boże Narodzenie Croquembouche

Boże Narodzenie Croquembouche
Boże Narodzenie Croquembouche może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka ciężkiej śmietany, dekoracje cukierków, takich jak m&m ' s, krem do ciast i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Boże Narodzenie Croquembouche, Świąteczny Croquembouche Holiday Guest Post Od Liz Z Zested, oraz Croquembouche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Make Cream puffs
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
2
Rozgrzej piekarnik do 218°. i masło i mąka 2 blachy do pieczenia. Łyżka pâte à chou do dużego worka cukierniczego wyposażonego w gładką końcówkę 1/2 cala i rurkę około 55 kopców na blachy do pieczenia, każda o średnicy około 1 1/2 cala, pozostawiając 1 1/2 cala między kopcami. Palcem zanurzonym w wodzie delikatnie wygładzić spiczastą końcówkę każdego Kopca do okrągłych puffów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Kopce BarKopce Bar
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
3
Piec ptysie w górnej trzeciej części piekarnika 10 minut, przełączając pozycję arkuszy w piekarniku w połowie pieczenia, jeśli to konieczne. Zmniejszyć temperaturę do 204°. i piec puffs 20 minut więcej, lub aż nadmuchane i złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Niech puffs stać w wyłączonym piekarniku 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieść pufy do stojaków do ostygnięcia. Z szaszłykiem poke 1/4-calowy otwór w dnie każdego puff. Pufy mogą być wykonane 2 dni wcześniej i przechowywane w hermetycznym pojemniku. Recrisp puffs w 204°. piekarnik 5 minut i ostudzić przed napełnieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
PiekarnikPiekarnik
6
Wykonaj wypełnienie
7
W misce stojącego miksera elektrycznego ubić krem do ciasta, aż po prostu gładkie i wystarczająco miękkie, aby złożyć w śmietanie (nie przegotować). W schłodzonej misce z oczyszczonymi bijakami ubij śmietanę, aż utrzyma miękkie szczyty. Złóż bitą śmietanę do ciasta. Schłodzić nadzienie, przykryte, około 1 godziny lub do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Krem CiężkiKrem Ciężki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Napełnij kremowe ptysie
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
9
Przelej nadzienie do dużej torebki z ciastem wyposażonej w gładki wierzch o średnicy 1/4 cala i ledwo napełnij każdy puff (nie przepełniaj), wkładając wypełnione Puffy do płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
10
Montaż croquembouche
11
Za pomocą taśmy przykryj stożek papierem pergaminowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
12
Umieść stożek na gramofonie, jeśli używasz.
13
Ułóż tacę papierem woskowym. Pracując z 1 kremem na raz, zanurz dno w sosie czekoladowym, pozostawiając górę 1/3 cala niepowlekaną i pozwalając na nadmiar kapania, a następnie ułóż 1 Pierścień ptysiów wokół podstawy stożka, umieszczając tak blisko siebie, jak to możliwe. Włóż wykałaczkę przez każdy puff do stożka, aby przymocować puff do stożka, pozostawiając koniec wykałaczki wystający (popchniesz go później naparstkiem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
KremKrem
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Papier WoskowanyPapier Woskowany
14
Przymocuj drugi pierścień puffs powyżej pierwszego, ponownie szczelnie i zataczając tak puffs w drugim pierścieniu nie są bezpośrednio nad puffs w pierwszym pierścieniu. Kontynuuj w ten sam sposób, aby zanurzyć i dołączyć Pozostałe chrupki. Zakończ pokrywanie stożka 1 puffem przymocowanym do szczytu stożka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
15
Używając naparstka, wciśnij wykałaczki, aż nie będą widoczne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
16
Udekoruj, popychając cukierki i liście do szczelin między otworami pączków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
17
Aby służyć croquembouche, demontować, 1 puff na raz.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn