Boćwina szwajcarska: Pasticcio di Bietole al Forno

Boćwina szwajcarska: Pasticcio di Bietole al Forno
Boćwina szwajcarska: Pasticcio di Bietole al Forno wymaga około 2 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 432 kalorii, 21g białka, oraz 26g tłuszczu. Za $2.09 za porcję, ten przepis okładki 35% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 3 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, parmigiano-reggiano, boćwinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy obejmują Tarta Z Boćwiny Szwajcarskiej, Tarta z pora i boćwiny, oraz Boćwina Szwajcarska I Tarta Ziołowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Doprowadź 8 litrów wody do wrzenia i dodaj 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Z grubsza posiekaj boćwinę, odrzucając szorstkie łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4
Dodaj boćwinę do wrzącej wody i gotuj do miękkości, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Odcedź dokładnie i odstaw na bok.
6
W 12-calowym rondlu podgrzej 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu, aż będzie gorąca, ale nie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Dodaj cebulę i czosnek i gotuj do miękkości i złotego koloru, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Dodaj boćwinę i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
9
Gotuj na średnim ogniu przez około 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
10
Zdejmij z ognia i ostudź.
11
W międzyczasie rozbij jajka do małej miski. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Dodaj 3 łyżki Parmigiano i za pomocą trzepaczki mieszaj, aż składniki będą dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
13
Dodaj mieszankę jajeczną do schłodzonej boćwiny i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
14
Używając pozostałej oliwy z oliwek, aby lekko natłuścić płytkie 9-calowe okrągłe lub owalne naczynie do pieczenia. Posyp spód naczynia do pieczenia 1/2 szklanki bułki tartej. Ostrożnie umieść mieszankę boćwiny i jajek na patelni. Posyp pozostałym Parmigiano, a następnie pozostałą bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
15
Piec, aż wierzch będzie złotobrązowy, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
16
Podawaj na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn