Boysenberry Pie może być tylko bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Na 2,71 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. 164 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z prostych przepisów wymaga jajko, gotowanie instant tapioca, cukier, i sok z cytryny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Spróbuj Knott ' s Berry Farm Boysenberry Pie, Boysenberry Butter, oraz Syrop Boysenberry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wrzucić jagody z cukrem, sok z cytryny, gałka muszkatołowa, i szybkie tapioka: umieścić jagody, cukier, sok z cytryny, gałka muszkatołowa, i szybkie tapioka w dużej misce. Delikatnie złożyć, aby jagody były pokryte odrobiną cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szybkie Gotowanie Tapioka
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić na 30 minut.
3
Rozwałkuj dno skorupy: Rozgrzej piekarnik do 204°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Rozwałkuj jedną kulkę ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do średnicy 12 cali. Wyłożyć dno 9-calowej patelni z ciastem. Chill in lodówka while you roll out the top crust.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na Ciasto
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
1
Rozwałkuj drugą kulkę ciasta. Jeśli planujesz zrobić top kraty, jak na zdjęciu, przygotować paski ciasta, jak opisano w jak zrobić Top Kraty dla skorupy Pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ciasto Na Ciasto
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Mieszanka jagodowa Scoop do Pie crust, top z górnej skorupy lub zrobić top kraty: Mieszanka Jagodowa Scoop do ciasta wyłożone Pie dish.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
3
Jeśli chcesz, aby twoje ciasto miało kratkę, splot paski ciasta na górze naczynia ciasto wypełnione owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na Ciasto
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
4
Jeśli chcesz, aby twoje ciasto miało solidny wierzch, umieść drugą rozwałkowaną skorupę ciasta na wierzchu ciasta. Naciśnij końce pasków do krawędzi dolnej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na Ciasto
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Przyciąć krawędzie do 1/2 cala. Złóż krawędzie z powrotem na siebie i zacisnąć do uszczelnienia. Jeśli używasz solidnej górnej skorupy, zdobądź szczyt, aby utworzyć otwory wentylacyjne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Delikatnie posmaruj wierzch ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1
Umieść ciasto na środkowym stojaku piekarnika, na blasze do pieczenia, aby złapać wszelkie soki, które mogą się bąbelkować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Piec w temperaturze 400 ° F przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Umieść arkusz folii aluminiowej na ciasto, aby chronić krawędzie i blaty przed poparzeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
4
Zmniejszyć ogień do 177° i piec przez dodatkowe 30 minut, aż ciasto jest rumiane i nadzienie jest bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Wyjąć z piekarnika i umieścić na stojaku z drutu. Całkowicie schłodzić przed podaniem (lub nadzienie będzie cieknące).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Lambrusco Dolce, późne żniwa Riesling i Vin Santo są doskonałym wyborem na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Możesz spróbować Snake River późno żniwa Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 16 dolarów za butelkę.