Boysenberry Pie

Boysenberry Pie
Boysenberry Pie może być tylko bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Na 2,71 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. 164 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z prostych przepisów wymaga jajko, gotowanie instant tapioca, cukier, i sok z cytryny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Spróbuj Knott ' s Berry Farm Boysenberry Pie, Boysenberry Butter, oraz Syrop Boysenberry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić jagody z cukrem, sok z cytryny, gałka muszkatołowa, i szybkie tapioka: umieścić jagody, cukier, sok z cytryny, gałka muszkatołowa, i szybkie tapioka w dużej misce. Delikatnie złożyć, aby jagody były pokryte odrobiną cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szybkie Gotowanie TapiokaSzybkie Gotowanie Tapioka
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić na 30 minut.
3
Rozwałkuj dno skorupy: Rozgrzej piekarnik do 204°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Rozwałkuj jedną kulkę ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do średnicy 12 cali. Wyłożyć dno 9-calowej patelni z ciastem. Chill in lodówka while you roll out the top crust.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
1
Rozwałkuj drugą kulkę ciasta. Jeśli planujesz zrobić top kraty, jak na zdjęciu, przygotować paski ciasta, jak opisano w jak zrobić Top Kraty dla skorupy Pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Mieszanka jagodowa Scoop do Pie crust, top z górnej skorupy lub zrobić top kraty: Mieszanka Jagodowa Scoop do ciasta wyłożone Pie dish.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
3
Jeśli chcesz, aby twoje ciasto miało kratkę, splot paski ciasta na górze naczynia ciasto wypełnione owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
4
Jeśli chcesz, aby twoje ciasto miało solidny wierzch, umieść drugą rozwałkowaną skorupę ciasta na wierzchu ciasta. Naciśnij końce pasków do krawędzi dolnej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Przyciąć krawędzie do 1/2 cala. Złóż krawędzie z powrotem na siebie i zacisnąć do uszczelnienia. Jeśli używasz solidnej górnej skorupy, zdobądź szczyt, aby utworzyć otwory wentylacyjne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Delikatnie posmaruj wierzch ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1
Umieść ciasto na środkowym stojaku piekarnika, na blasze do pieczenia, aby złapać wszelkie soki, które mogą się bąbelkować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Piec w temperaturze 400 ° F przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Umieść arkusz folii aluminiowej na ciasto, aby chronić krawędzie i blaty przed poparzeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Zmniejszyć ogień do 177° i piec przez dodatkowe 30 minut, aż ciasto jest rumiane i nadzienie jest bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Wyjąć z piekarnika i umieścić na stojaku z drutu. Całkowicie schłodzić przed podaniem (lub nadzienie będzie cieknące).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web

Polecane wino: Lambrusco Dolce, Późne żniwa Riesling, Vin Santo

Lambrusco Dolce, późne żniwa Riesling i Vin Santo są doskonałym wyborem na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Możesz spróbować Snake River późno żniwa Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 16 dolarów za butelkę.
Snake River Późne Żniwa Riesling
Snake River Późne Żniwa Riesling
Wykonane z winogron pozostawionych do powieszenia na winorośli w naszej winnicy Arena Valley, późne zbiory Riesling to nasze oryginalne wino deserowe. Nasz 2011 ma limeade nos z nutą minerałów i miodowe wykończenie. Ciesz się tym winem z deserami owocowymi lub jako orzeźwiający aperitif.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn