Bourbon Slush
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką najlepszej jakości Bourbon, gałązki mięty, lemoniadę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bourbon Slush, Easy Bourbon Slush, oraz Big Batch Peach Bourbon Slush dla podobnych receptur.
Instrukcje
Co najmniej 6 godzin przed podaniem, połączyć herbatę z cukrem w 1-galonowym plastikowym lub szklanym pojemniku i mieszać do rozpuszczenia.
Dodaj lemoniadę i sok pomarańczowy i mieszaj do rozmrożenia.
Dodaj lód i wodę. Wmieszaj bourbon.
Wlać mieszaninę do kilku płytkich plastikowych pojemników, przykryć szczelnie i umieścić je w zamrażarce. Rozbijaj błoto widelcem i mieszaj około 2 godzin, aby równomiernie zamrozić mieszaninę. (Błoto pośniegowe można wykonać od 3 do 4 dni do przodu.
Przenieść do większego pojemnika i przykryć szczelnie; mieszać co 6 do 8 godzin, aby błoto było luźne i równomiernie zamrożone.)
Aby podać, rozdrobnij błoto widelcem, a następnie łyżkę do wysokich lub na łodygach szklanek i dopełnij piwem imbirowym.
Dekoruj każdą szklankę gałązką mięty.