Bourbon-Glazurowany Kurczak

Kurczak po bourbonie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za primal dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, połówki piersi kurczaka, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć bourbon, można śledzić to danie główne z Babeczki czekoladowe Bourbon Pecan Pie z lukrem orzechowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bourbon-Glazurowany Kurczak Z Grilla, Bourbon Klon Szkliwione Skrzydełka Z Kurczaka, oraz Bourbon-glazurowane Werble z kurczaka z sosem do zanurzania sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu. Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać szalotki i czosnek; gotować 2 minuty, stale mieszając. Wymieszać z bourbonem, musztardą Dijon i syropem klonowym; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, mieszając od czasu do czasu.
Połówki piersi kurczaka posypać równomiernie koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Ułóż kurczaka na ruszcie z grilla pokrytym sprayem do gotowania; podlej połową mieszanki bourbona. Grill 5 minut. Przewracamy kurczaka; podlewamy pozostałą mieszanką bourbona. Grill 5 minut lub aż kurczak jest gotowy.