Bougatsa-Greckie Ciasto Budyniowe

Bougatsa-Greckie Ciasto Budyniowe
Przepis Bougatsa-Greckie ciasto Budyniowe jest gotowe w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,37 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 753 kalorie. 106 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skórkę cytryny, kaszę manną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Greckie Ciasto Budyniowe (Galaktoboureko), oraz Kremowe Ciasto Z Kremem Po Grecku dla podobnych receptur.

Polecane wino: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko i Moschofilero są świetnym wyborem dla greka. Jeśli masz ochotę na grekę ze swoim greckim jedzeniem, assyrtiko i moschofilero są uroczymi białymi winami do połączenia z kurczakiem, owocami morza itp. Agiorgitiko to pełnowartościowa czerwień odpowiednia do pieczonych mięs i jagnięciny. Możesz spróbować Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Skouras Saint George Agiorgitiko
Skouras Saint George Agiorgitiko
Dojrzałe owoce malin i śliwek mieszają się na podniebieniu z nutami wanilii i gałki muszkatołowej.Ten tłum-pleaser świetnie pasuje do pieczonej wieprzowiny. Proszę podawać z lekkim chłodem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn