Boudin Blanc-nadziewane piersi indyka z kasztanami

Boudin Blanc-nadziewane piersi indyka z kasztanami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Boudin Blanc nadziewane piersi indyka z kasztanami spróbować. Ten przepis służy 8. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 9g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, sól koszerną, pieczone kasztany ze słoika i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pierś z indyka faszerowana boudinem, Boudin Blanc z porami i sosem musztardowym, oraz Piersi Indyka Faszerowane Żurawiną.

Instrukcje

1
Przynieś sól, cukier i 2 ćwiartki wody do wrzenia w dużym garnku, mieszając, aby rozpuścić sól i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Ostudzić, a następnie dodać wino, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Umieścić indyka i solankę w dużej, zamykanej plastikowej torbie. Uszczelnij torbę i schłodź 1012 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
4
Wyjąć indyka z solanki i osuszyć
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
5
Odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę.
1
Bułkę tartą namoczyć w śmietanie w małej misce 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
W międzyczasie przynieś bulion, kasztany, koniak, liście laurowe i szczyptę soli do niskiego gotowania na wolnym ogniu w małym rondlu. Gotować, aż kasztany są bardzo miękkie, ale nie rozpada się i ciecz jest zmniejszona o połowę, 1215 minut. Wyrzucić liście laurowe; schłodzić podczas przygotowywania przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
KoniakKoniak
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Toast nasiona gorczycy, kolendra, ziele angielskie, i goździki na małej patelni na średnim ogniu, aż pachnące i nasiona gorczycy zaczynają pop, o 4 protokół; ostudzić. Drobno zmiel tosty i ziarna pieprzu w młynku do przypraw lub z zaprawą i tłuczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wymieszać wieprzowinę, tymianek, buławę, gałkę muszkatołową, mieszankę przypraw, mieszankę bułki tartej i 1 łyżeczkę soli w dużej misce. Grubo posiekać kasztany i dodać do mieszanki wieprzowej, wraz z chłodzonym płynem do gotowania. Wymieszać mieszaninę wieprzową do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kwiat MuszkatołowyKwiat Muszkatołowy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
DO AHEAD: Boudin blanc można wykonać 2 dni wcześniej. Owinąć szczelnie i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Praca 1 na raz, umieść pierś indyka na desce do krojenia, od strony skóry do góry. Trzymając nóż równolegle do powierzchni roboczej, przeciąć pierś, zatrzymując się około 1/2", zanim dotrzesz do końca. Otwarte piersi jak książka i Kopiec boudin blanc w dół centrum, pozostawiając 1 " granicy. Złóż dolną połowę piersi nad wypełnieniem, a następnie złóż górną połowę, aby lekko się pokrywała. Krawat w odstępach 1" sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Piersi z indyka umieścić na stojaku ustawionym wewnątrz patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Dodaj 1 szklankę wody i piecz, aż skóra będzie złotobrązowa i natychmiastowy termometr włożony do środka farszu rejestruje 63° (mięso z piersi powinno rejestrować160), 11 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
5
Tymczasem masło rozgrzać na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodać kasztany i gałązki tymianku i gotować, często mieszając, aż kasztany będą miękkie, 57 minut; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
7
Indyka podawać z kasztanami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
8
DO AHEAD: piersi mogą być nadziewane 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.

Składniki

2słonina wieprzowasłonina wieprzowa1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczone kasztany ze słoikapieczone kasztany ze słoika4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczone kasztany ze słoikapieczone kasztany ze słoika2Spód: okruszki z herbatników grahamGruba, świeża bułka tartaGruba, świeża bułka tarta1porcja startego parmezanuKoniak lub brandyKoniak lub brandy1warzywo (np. szpinak)nasiona kolendrynasiona kolendry1porcja startego parmezanudrobno posiekany świeży tymianekdrobno posiekany świeży tymianek0warzywo (np. szpinak)kwiat muszkatołowykwiat muszkatołowy0warzywo (np. szpinak)gałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól koszerna, plus więcejsól koszerna, plus więcej81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól koszerna, świeżo zmielony pieprzSól koszerna, świeżo zmielony pieprz2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniskosodowy rosół z kurczakaniskosodowy rosół z kurczaka454papryka habaneromielony brzuch wieprzowy lub 3/4 funta mielonej wieprzowiny i 1/4 funta drobno posiekanego boczkumielony brzuch wieprzowy lub 3/4 funta mielonej wieprzowiny i 1/4 funta drobno posiekanego boczku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi4gałązki1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej2piersi indycze bez kości (w sumie ok. 4 funty)piersi indycze bez kości (w sumie ok. 4 funty)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1/2 patyczka) masło niesolone(1/2 patyczka) masło niesolone1warzywo (np. szpinak)pieprz białypieprz biały591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesłodkie białe wino (opcjonalnie)słodkie białe wino (opcjonalnie)1ziele angielskie całeziele angielskie całe1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonasiona gorczycy żółtejnasiona gorczycy żółtej
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn