Boudin Blanc-nadziewane piersi indyka z kasztanami

Boudin Blanc-nadziewane piersi indyka z kasztanami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Boudin Blanc nadziewane piersi indyka z kasztanami spróbować. Ten przepis służy 8. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 9g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, sól koszerną, pieczone kasztany ze słoika i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pierś z indyka faszerowana boudinem, Boudin Blanc z porami i sosem musztardowym, oraz Piersi Indyka Faszerowane Żurawiną.

Instrukcje

1
Przynieś sól, cukier i 2 ćwiartki wody do wrzenia w dużym garnku, mieszając, aby rozpuścić sól i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Ostudzić, a następnie dodać wino, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Umieścić indyka i solankę w dużej, zamykanej plastikowej torbie. Uszczelnij torbę i schłodź 1012 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
4
Wyjąć indyka z solanki i osuszyć
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
5
Odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę.
1
Bułkę tartą namoczyć w śmietanie w małej misce 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W międzyczasie przynieś bulion, kasztany, koniak, liście laurowe i szczyptę soli do niskiego gotowania na wolnym ogniu w małym rondlu. Gotować, aż kasztany są bardzo miękkie, ale nie rozpada się i ciecz jest zmniejszona o połowę, 1215 minut. Wyrzucić liście laurowe; schłodzić podczas przygotowywania przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
KoniakKoniak
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Toast nasiona gorczycy, kolendra, ziele angielskie, i goździki na małej patelni na średnim ogniu, aż pachnące i nasiona gorczycy zaczynają pop, o 4 protokół; ostudzić. Drobno zmiel tosty i ziarna pieprzu w młynku do przypraw lub z zaprawą i tłuczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wymieszać wieprzowinę, tymianek, buławę, gałkę muszkatołową, mieszankę przypraw, mieszankę bułki tartej i 1 łyżeczkę soli w dużej misce. Grubo posiekać kasztany i dodać do mieszanki wieprzowej, wraz z chłodzonym płynem do gotowania. Wymieszać mieszaninę wieprzową do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Kwiat MuszkatołowyKwiat Muszkatołowy
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
DO AHEAD: Boudin blanc można wykonać 2 dni wcześniej. Owinąć szczelnie i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Praca 1 na raz, umieść pierś indyka na desce do krojenia, od strony skóry do góry. Trzymając nóż równolegle do powierzchni roboczej, przeciąć pierś, zatrzymując się około 1/2", zanim dotrzesz do końca. Otwarte piersi jak książka i Kopiec boudin blanc w dół centrum, pozostawiając 1 " granicy. Złóż dolną połowę piersi nad wypełnieniem, a następnie złóż górną połowę, aby lekko się pokrywała. Krawat w odstępach 1" sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Piersi z indyka umieścić na stojaku ustawionym wewnątrz patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
3
Dodaj 1 szklankę wody i piecz, aż skóra będzie złotobrązowa i natychmiastowy termometr włożony do środka farszu rejestruje 63° (mięso z piersi powinno rejestrować160), 11 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
5
Tymczasem masło rozgrzać na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać kasztany i gałązki tymianku i gotować, często mieszając, aż kasztany będą miękkie, 57 minut; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
7
Indyka podawać z kasztanami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
8
DO AHEAD: piersi mogą być nadziewane 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.

Składniki

2z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczone kasztany ze słoikapieczone kasztany ze słoika4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczone kasztany ze słoikapieczone kasztany ze słoika22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuGruba, świeża bułka tartaGruba, świeża bułka tarta11 łyżka suszonego oreganoKoniak lub brandyKoniak lub brandy1Batoniki toffi Heathnasiona kolendrynasiona kolendry11 łyżka suszonego oreganodrobno posiekany świeży tymianekdrobno posiekany świeży tymianek0Batoniki toffi Heathkwiat muszkatołowykwiat muszkatołowy0Batoniki toffi Heathgałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól koszerna, plus więcejsól koszerna, plus więcej8krewetki i żyłkiSól koszerna, świeżo zmielony pieprzSól koszerna, świeżo zmielony pieprz2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniskosodowy rosół z kurczakaniskosodowy rosół z kurczaka454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemielony brzuch wieprzowy lub 3/4 funta mielonej wieprzowiny i 1/4 funta drobno posiekanego boczkumielony brzuch wieprzowy lub 3/4 funta mielonej wieprzowiny i 1/4 funta drobno posiekanego boczku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej4gałązki2 szklanki ząbków czosnku2 szklanki ząbków czosnku2piersi indycze bez kości (w sumie ok. 4 funty)piersi indycze bez kości (w sumie ok. 4 funty)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1/2 patyczka) masło niesolone(1/2 patyczka) masło niesolone1Batoniki toffi Heathpieprz białypieprz biały591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesłodkie białe wino (opcjonalnie)słodkie białe wino (opcjonalnie)1ziele angielskie całeziele angielskie całe1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonasiona gorczycy żółtejnasiona gorczycy żółtej
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn