Boudin Blanc-nadziewane piersi indyka z kasztanami

Boudin Blanc-nadziewane piersi indyka z kasztanami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Boudin Blanc nadziewane piersi indyka z kasztanami spróbować. Ten przepis służy 8. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 9g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, sól koszerną, pieczone kasztany ze słoika i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pierś z indyka faszerowana boudinem, Boudin Blanc z porami i sosem musztardowym, oraz Piersi Indyka Faszerowane Żurawiną.

Instrukcje

1
Przynieś sól, cukier i 2 ćwiartki wody do wrzenia w dużym garnku, mieszając, aby rozpuścić sól i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Ostudzić, a następnie dodać wino, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Umieścić indyka i solankę w dużej, zamykanej plastikowej torbie. Uszczelnij torbę i schłodź 1012 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
4
Wyjąć indyka z solanki i osuszyć
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
5
Odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę.
1
Bułkę tartą namoczyć w śmietanie w małej misce 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W międzyczasie przynieś bulion, kasztany, koniak, liście laurowe i szczyptę soli do niskiego gotowania na wolnym ogniu w małym rondlu. Gotować, aż kasztany są bardzo miękkie, ale nie rozpada się i ciecz jest zmniejszona o połowę, 1215 minut. Wyrzucić liście laurowe; schłodzić podczas przygotowywania przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
KoniakKoniak
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Toast nasiona gorczycy, kolendra, ziele angielskie, i goździki na małej patelni na średnim ogniu, aż pachnące i nasiona gorczycy zaczynają pop, o 4 protokół; ostudzić. Drobno zmiel tosty i ziarna pieprzu w młynku do przypraw lub z zaprawą i tłuczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Wymieszać wieprzowinę, tymianek, buławę, gałkę muszkatołową, mieszankę przypraw, mieszankę bułki tartej i 1 łyżeczkę soli w dużej misce. Grubo posiekać kasztany i dodać do mieszanki wieprzowej, wraz z chłodzonym płynem do gotowania. Wymieszać mieszaninę wieprzową do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kwiat MuszkatołowyKwiat Muszkatołowy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
DO AHEAD: Boudin blanc można wykonać 2 dni wcześniej. Owinąć szczelnie i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Praca 1 na raz, umieść pierś indyka na desce do krojenia, od strony skóry do góry. Trzymając nóż równolegle do powierzchni roboczej, przeciąć pierś, zatrzymując się około 1/2", zanim dotrzesz do końca. Otwarte piersi jak książka i Kopiec boudin blanc w dół centrum, pozostawiając 1 " granicy. Złóż dolną połowę piersi nad wypełnieniem, a następnie złóż górną połowę, aby lekko się pokrywała. Krawat w odstępach 1" sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piersi z indyka umieścić na stojaku ustawionym wewnątrz patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Dodaj 1 szklankę wody i piecz, aż skóra będzie złotobrązowa i natychmiastowy termometr włożony do środka farszu rejestruje 63° (mięso z piersi powinno rejestrować160), 11 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
5
Tymczasem masło rozgrzać na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać kasztany i gałązki tymianku i gotować, często mieszając, aż kasztany będą miękkie, 57 minut; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
7
Indyka podawać z kasztanami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
8
DO AHEAD: piersi mogą być nadziewane 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.

Składniki

2słonina wieprzowasłonina wieprzowa1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczone kasztany ze słoikapieczone kasztany ze słoika4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczone kasztany ze słoikapieczone kasztany ze słoika23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaGruba, świeża bułka tartaGruba, świeża bułka tarta12 łyżeczki czosnku w proszkuKoniak lub brandyKoniak lub brandy1Batoniki toffi Heathnasiona kolendrynasiona kolendry12 łyżeczki czosnku w proszkudrobno posiekany świeży tymianekdrobno posiekany świeży tymianek0Batoniki toffi Heathkwiat muszkatołowykwiat muszkatołowy0Batoniki toffi Heathgałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól koszerna, plus więcejsól koszerna, plus więcej8krewetki i żyłkiSól koszerna, świeżo zmielony pieprzSól koszerna, świeżo zmielony pieprz2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniskosodowy rosół z kurczakaniskosodowy rosół z kurczaka4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mielony brzuch wieprzowy lub 3/4 funta mielonej wieprzowiny i 1/4 funta drobno posiekanego boczkumielony brzuch wieprzowy lub 3/4 funta mielonej wieprzowiny i 1/4 funta drobno posiekanego boczku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie4gałązki1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej2piersi indycze bez kości (w sumie ok. 4 funty)piersi indycze bez kości (w sumie ok. 4 funty)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1/2 patyczka) masło niesolone(1/2 patyczka) masło niesolone1Batoniki toffi Heathpieprz białypieprz biały591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesłodkie białe wino (opcjonalnie)słodkie białe wino (opcjonalnie)1ziele angielskie całeziele angielskie całe1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonasiona gorczycy żółtejnasiona gorczycy żółtej
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn