Boudin Blanc-nadziewane piersi indyka z kasztanami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Boudin Blanc nadziewane piersi indyka z kasztanami spróbować. Ten przepis służy 8. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 9g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, sól koszerną, pieczone kasztany ze słoika i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pierś z indyka faszerowana boudinem, Boudin Blanc z porami i sosem musztardowym, oraz Piersi Indyka Faszerowane Żurawiną.
Instrukcje
1
Przynieś sól, cukier i 2 ćwiartki wody do wrzenia w dużym garnku, mieszając, aby rozpuścić sól i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Ostudzić, a następnie dodać wino, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Umieścić indyka i solankę w dużej, zamykanej plastikowej torbie. Uszczelnij torbę i schłodź 1012 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
4
Wyjąć indyka z solanki i osuszyć
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
5
Odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę.
1
Bułkę tartą namoczyć w śmietanie w małej misce 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
W międzyczasie przynieś bulion, kasztany, koniak, liście laurowe i szczyptę soli do niskiego gotowania na wolnym ogniu w małym rondlu. Gotować, aż kasztany są bardzo miękkie, ale nie rozpada się i ciecz jest zmniejszona o połowę, 1215 minut. Wyrzucić liście laurowe; schłodzić podczas przygotowywania przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
KASZTANY JADALNE
Koniak
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Toast nasiona gorczycy, kolendra, ziele angielskie, i goździki na małej patelni na średnim ogniu, aż pachnące i nasiona gorczycy zaczynają pop, o 4 protokół; ostudzić. Drobno zmiel tosty i ziarna pieprzu w młynku do przypraw lub z zaprawą i tłuczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania Mięsa
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wymieszać wieprzowinę, tymianek, buławę, gałkę muszkatołową, mieszankę przypraw, mieszankę bułki tartej i 1 łyżeczkę soli w dużej misce. Grubo posiekać kasztany i dodać do mieszanki wieprzowej, wraz z chłodzonym płynem do gotowania. Wymieszać mieszaninę wieprzową do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
KASZTANY JADALNE
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kwiat Muszkatołowy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
DO AHEAD: Boudin blanc można wykonać 2 dni wcześniej. Owinąć szczelnie i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Praca 1 na raz, umieść pierś indyka na desce do krojenia, od strony skóry do góry. Trzymając nóż równolegle do powierzchni roboczej, przeciąć pierś, zatrzymując się około 1/2", zanim dotrzesz do końca. Otwarte piersi jak książka i Kopiec boudin blanc w dół centrum, pozostawiając 1 " granicy. Złóż dolną połowę piersi nad wypełnieniem, a następnie złóż górną połowę, aby lekko się pokrywała. Krawat w odstępach 1" sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
1 żółty Owocowy Roll-up
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Piersi z indyka umieścić na stojaku ustawionym wewnątrz patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Dodaj 1 szklankę wody i piecz, aż skóra będzie złotobrązowa i natychmiastowy termometr włożony do środka farszu rejestruje 63° (mięso z piersi powinno rejestrować160), 11 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
5
Tymczasem masło rozgrzać na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodać kasztany i gałązki tymianku i gotować, często mieszając, aż kasztany będą miękkie, 57 minut; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
KASZTANY JADALNE
7
Indyka podawać z kasztanami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNE
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
8
DO AHEAD: piersi mogą być nadziewane 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.