Boston Cream Pie Cake

Boston Cream Pie Cake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Boston Cream Pie Ciasto spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 435 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 207 osób. Mieszanka jaj, naturalne kakao w proszku, soda oczyszczona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Easy Boston Cream Cake, Boston Krem Ciasto Roll, oraz Boston Cream Angel Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Najpierw napełnij: mleko, 1 łyżkę cukru i wanilię wymieszaj, aby rozpuścić cukier. W międzyczasie wymieszać 3/4 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i soli w małej misce do mieszania; odstawić.Ubić jajka w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości do puszystego i cytrynowego koloru, o 3 protokół. Mieszać w mieszaninie skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
1/2 szklanki gorącego mleka ubić do masy jajecznej, a następnie dodać z powrotem do mleka w rondlu. Gotować, stale mieszając, na średnim ogniu, aż gruby, o 5 protokół. Gdy mieszanina zacznie się gotować, kontynuuj gotowanie przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Wyjąć z ognia i dodać masło o temperaturze pokojowej i rum (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
4
Wlać do miski i przykryć kawałkiem folii lub pergaminu, aby zapobiec tworzeniu się skóry.Schłodzić, aż ciasto zostanie upieczone i całkowicie schłodzone.Zrób ciasta: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Spray 2 9-calowe patelnie ciasto z dodatkiem mąki spray do gotowania i linii z pergaminem rundy.Teraz Można zrobić ciasto złote i czekoladowe ciasta. Aby rozpocząć, przesiać razem suche składniki na ciasto złote i suche składniki na ciasto czekoladowe i umieścić je w oddzielnych miseczkach.Zrób najpierw złote ciasto. W dużej misce ubić jajka i cukier na dużej prędkości, aż będą lekkie i puszyste, 8 minut. Delikatnie złóż przesianą mieszankę mąki (oczywiście do złotego ciasta) na jajka w dwóch dodatkach, upewniając się, że zostanie dokładnie wymieszana. Wymieszać z mlekiem, olejem i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Wlać ciasto do jednej z przygotowanych patelni do ciasta i wstawić do piekarnika, aby piec przez 25 minut.Tymczasem, zrobić ciasto czekoladowe. Wytrzyj miskę do czysta i ubić jajka i cukier przez 8 minut. Delikatnie złożyć przesianą mieszaninę mąki na jajka w dwóch dodatkach. Złóż kawę, olej i wanilię, aż dokładnie wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Wlać ciasto do innych innych patelni ciasto i piec ciasto czekoladowe przez 15 do 18 minut lub do momentu, gdy sprężyny z powrotem po dotknięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
7
Przenieść ciasta do stojaka; gotować 10 minut. Poprowadź nóż wokół krawędzi, aby poluzować, a następnie odwróć ciasta na talerze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
8
Usuń pergamin i odwrócić ponownie na stojaku tak ciasta są prawej stronie do góry. Fajne completely.To złóż, podziel złoty tort na dwie warstwy i umieść dolną połowę pociętej strony na półmisku ciasta. Na wierzchu połowę zimnego nadzienia (około 1 1/4 szklanki) rozprowadzając równomiernie na brzegach ciasta. Starannie ułożyć warstwę czekolady na wierzchu i rozprowadzić pozostałym nadzieniem. Top z drugą złotą warstwą, przyciąć bok w dół; naciśnij lekko, aby ustabilizować warstwy. Schłodzić ciasto przez około 15 do 20 minut.Do glazury umieść drobno posiekaną czekoladę w małej misce. Śmietanę i syrop kukurydziany zagotować, polać czekoladą i ubijać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Pozostaw do ostygnięcia przez około 10-20 minut lub aż będzie wystarczająco cienki, aby wlać, ale nie tak cienki,że będzie płynął po całym miejscu podczas nalewania.
10
Wlać glazurę na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy

Składniki

1Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy0Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka tortowamąka tortowa113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeszklanka mąki tortowejszklanka mąki tortowej32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuniesłodzone naturalne kakao w proszkuniesłodzone naturalne kakao w proszku32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzugorąca kawa parzonagorąca kawa parzona32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu6 łyżek zimnego, niesolonego masła, pokrojonego na małe kawałki lub startego6 łyżek zimnego, niesolonego masła, pokrojonego na małe kawałki lub startego11 łyżka suszonego oreganolekki syrop kukurydzianylekki syrop kukurydziany2largesjaja w temperaturze pokojowejjaja w temperaturze pokojowej4largesjaja w temperaturze pokojowejjaja w temperaturze pokojowej1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone i pistacjeprażone i pistacje791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)11 łyżka suszonego oreganoLekki rum, opcjonalnieLekki rum, opcjonalnie791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone0Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgedobrej jakości półsłodka czekolada w końcu posiekanadobrej jakości półsłodka czekolada w końcu posiekana11 łyżka suszonego oreganopasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej62 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło niesolonemasło niesolone1Batoniki toffi Heathnestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn