Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Boston Cream Pie Ciasto spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 435 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 207 osób. Mieszanka jaj, naturalne kakao w proszku, soda oczyszczona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Easy Boston Cream Cake, Boston Krem Ciasto Roll, oraz Boston Cream Angel Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Najpierw napełnij: mleko, 1 łyżkę cukru i wanilię wymieszaj, aby rozpuścić cukier. W międzyczasie wymieszać 3/4 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i soli w małej misce do mieszania; odstawić.Ubić jajka w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości do puszystego i cytrynowego koloru, o 3 protokół. Mieszać w mieszaninie skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Cukierki Waflowe Necco
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
1/2 szklanki gorącego mleka ubić do masy jajecznej, a następnie dodać z powrotem do mleka w rondlu. Gotować, stale mieszając, na średnim ogniu, aż gruby, o 5 protokół. Gdy mieszanina zacznie się gotować, kontynuuj gotowanie przez kolejną minutę.
Wyjąć z ognia i dodać masło o temperaturze pokojowej i rum (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Miód Cytrusowy
4
Wlać do miski i przykryć kawałkiem folii lub pergaminu, aby zapobiec tworzeniu się skóry.Schłodzić, aż ciasto zostanie upieczone i całkowicie schłodzone.Zrób ciasta: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Spray 2 9-calowe patelnie ciasto z dodatkiem mąki spray do gotowania i linii z pergaminem rundy.Teraz Można zrobić ciasto złote i czekoladowe ciasta. Aby rozpocząć, przesiać razem suche składniki na ciasto złote i suche składniki na ciasto czekoladowe i umieścić je w oddzielnych miseczkach.Zrób najpierw złote ciasto. W dużej misce ubić jajka i cukier na dużej prędkości, aż będą lekkie i puszyste, 8 minut. Delikatnie złóż przesianą mieszankę mąki (oczywiście do złotego ciasta) na jajka w dwóch dodatkach, upewniając się, że zostanie dokładnie wymieszana. Wymieszać z mlekiem, olejem i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe Necco
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Wlać ciasto do jednej z przygotowanych patelni do ciasta i wstawić do piekarnika, aby piec przez 25 minut.Tymczasem, zrobić ciasto czekoladowe. Wytrzyj miskę do czysta i ubić jajka i cukier przez 8 minut. Delikatnie złożyć przesianą mieszaninę mąki na jajka w dwóch dodatkach. Złóż kawę, olej i wanilię, aż dokładnie wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe Necco
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Wlać ciasto do innych innych patelni ciasto i piec ciasto czekoladowe przez 15 do 18 minut lub do momentu, gdy sprężyny z powrotem po dotknięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
7
Przenieść ciasta do stojaka; gotować 10 minut. Poprowadź nóż wokół krawędzi, aby poluzować, a następnie odwróć ciasta na talerze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
8
Usuń pergamin i odwrócić ponownie na stojaku tak ciasta są prawej stronie do góry. Fajne completely.To złóż, podziel złoty tort na dwie warstwy i umieść dolną połowę pociętej strony na półmisku ciasta. Na wierzchu połowę zimnego nadzienia (około 1 1/4 szklanki) rozprowadzając równomiernie na brzegach ciasta. Starannie ułożyć warstwę czekolady na wierzchu i rozprowadzić pozostałym nadzieniem. Top z drugą złotą warstwą, przyciąć bok w dół; naciśnij lekko, aby ustabilizować warstwy. Schłodzić ciasto przez około 15 do 20 minut.Do glazury umieść drobno posiekaną czekoladę w małej misce. Śmietanę i syrop kukurydziany zagotować, polać czekoladą i ubijać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Pozostaw do ostygnięcia przez około 10-20 minut lub aż będzie wystarczająco cienki, aby wlać, ale nie tak cienki,że będzie płynął po całym miejscu podczas nalewania.