Boston Baked Beans
Boston Baked Beans to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 11g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ketchup, papryka, pieprz mielony, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boston baked beans, Boston Baked Beans, oraz Boston Baked Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posortuj i umyj fasolę i umieść w dużym piecu holenderskim. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli i doprowadzić do wrzenia; gotować 2 protokół.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Fasolę odsączyć w durszlaku i odstawić. Zalać patelnię sprayem do gotowania i umieścić na średnim ogniu do nagrzania.
Dodaj cebulę i paprykę, i smażyć przez 7 minut lub do miękkości.
Zdjąć z ognia i wymieszać fasolę, 4 szklanki wody i pozostałe składniki. Przykryć i piec w 325 przez 2 1/2 godziny. Odkryć i piec przez dodatkowe 1 1/2 godziny lub aż sos zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Uwaga: aby moczyć fasolę przed gotowaniem, posortować i umyć fasolę i umieścić w dużym piecu holenderskim. Przykryć wodą do 2 cali ablove beans; przykryć i odstawić 8 godzin.