Jagodowe warstwy mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 25 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz zmielony cynamon, brązowy cukier, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Wild Blueberry Breakfast Warstwy, Warstwy, oraz Brunch Warstwy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozłóż połowę kostek chleba na dnie naczynia do pieczenia o wymiarach 13x9 cali rozpylonego sprayem do gotowania; przykryj 1 szklanką jagód, twarogiem i pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Ubić jajka, mleko i cynamon w średniej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać 1/3 szklanki syropu i cukru; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
4
Polej chlebem. Przechowywać w lodówce 12 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
5
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Piec warstwy, pod przykryciem, od 1 godziny do 1 godziny 5 min. lub dopóki środek nie ustawi się, a wierzch lekko zbrązowieje, odkrywając po 30 minutach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Pozostały syrop i jagody zagotować w rondlu, ciągle mieszając; dusić na średnim ogniu 1 min., ciągle mieszając.