Boozy Caramel Fudge
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Boozy Caramel Fudge. Ten przepis służy 30 i kosztuje 39 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 265 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sól kuchenną, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Boozy White Chocolate Chip Fudge Cookies, Solony Karmel Boozy " Milkshake, oraz Kubki Czekoladowo-Karmelowe.
Instrukcje
Wyłóż 9-calową kwadratową patelnię z papierem do pergaminu; papierem tłuszczowym. Doprowadzić cukier, wodę i sok z cytryny do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować 8 do 10 minut lub aż cukier zacznie brązowieć. (Nie mieszać.) Wymieszać śmietanę i 2 łyżki. masło; zdjąć z ognia.
Odstawić, stale mieszając, aż nie będzie już bulgotać. Mikrofalowe słodzone mleko skondensowane i półsłodkie kąski czekolady w dużej misce bezpiecznej dla mikrofali w wysokich 3 minutach, mieszając w odstępach 1-minutowych. Wymieszać z rumem, 2 1/2 łyżki. masło i sól. Natychmiast wlać do przygotowanej patelni. Natychmiast wlać karmel na mieszaninę czekolady; delikatnie obracać nożem. Chill 2 do 4 godzin.
Pokroić na kawałki; owinąć papierem woskowym. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut przed podaniem.
Pakiet W: Mini Gingham Cupcake Liners ($75 za 50; bakeitpretty.com)