Boliwijski Pstrąg Nadziewany

Boliwijski Pstrąg Nadziewany
Boliwijski pstrąg nadziewany jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 55 porcjami. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, 1/4 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pikantny Boliwijski Kurczak, Empanadas Boliwijski (Salteñas), oraz Pikantna Boliwijska kapusta i ziemniaki.

Instrukcje

1
Umieść metalowy stojak w dużej patelni wyłożonej folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Umieść patelnię w piekarniku podczas podgrzewania piekarnika do 204°. tymczasem opłucz rybę; osusz ręcznikami papierowymi. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wymieszać ser śmietankowy, szpinak, boczek, cebula, papryka i papryka chili, aż dobrze wymieszać. Łyżka śmietany ser mieszany równomiernie do jam rybnych, wypełniając każdą jamę około 1 szklanki śmietany ser. Delikatnie przycisnąć szczypce ryby do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową KostkęZiemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową Kostkę
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Rybę umyć równomiernie sosem, a następnie umieścić na gorącym stojaku w patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Wlać 1 szklankę wody na dno patelni. Spryskaj duży arkusz folii aluminiowej sprayem do gotowania; umieść, rozpylając stronę w dół, nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Piec 20 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Usuń folię; kontynuuj pieczenie ryby przez dodatkowe 20 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Każdy pstrąg pokroić na 4 kawałki, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje55
Ocena Zdrowia3
Magazyn