Bok Choy, marchew i fasolka szparagowa
Bok Choy, marchew i fasolka szparagowa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Jeśli masz olej z orzeszków ziemnych, marchew, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Podobne przepisy to Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Łosoś Z Gingery Green Beans I Bok Choy.
Instrukcje
Rozgrzać olej w woku lub patelni na dużym ogniu.
Dodaj szalotki i saute przez 3 protokół.
Dodać marchewkę i mieszać smażyć przez 3 minuty.
Dodać fasolkę szparagową i mieszać smażyć przez 2 protokół.
Dodać bok choy i mieszać smażyć przez 2 protokół.
Dodaj bulion i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Dodać sos sojowy i podawać.