Bogata Zupa Grzybowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj bogatej zupy grzybowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $9.2 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, masło, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Podobne przepisy to Rich Mushroom & Neep Pie, Rigatoni z bogatym sosem grzybowym, oraz Bogata Karczochowo-grzybowa Lasagna.
Instrukcje
Umieść mąkę na małej patelni na średnim ogniu; gotować 2 minuty lub aż mąka zmieni kolor na jasnobrązowy, stale mieszając.
Mąkę przełożyć na mały talerz; ostudzić.
Połączyć wrzącą wodę i borowiki grzyby w misce; przykryć i niech strome 20 protokół. Przecedzić borowiki przez sito nad miską, zachowując płyn do namaczania. Posiekaj grzyby.
Masło rozpuścić w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodaj czosnek, tymianek, sól, i pieprz; smażyć 30 sekund.
Dodać grzyby shiitake; gotować 3 minuty, ciągle mieszając.
Dodać pieczarki; gotować 3 minuty, stale mieszając.
Dodać posiekane borowiki i bulion na patelnię.
Połączyć reserved borcini moczenie płyn z prażonej mąki, mieszając trzepaczką, i dodać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 15 minut.
Dodać mleko; dusić 10 minut, często mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać w pół na pół i wymieszać.
Umieścić 2 filiżanki zupy w blenderze; proces do gładkiej. Powrót puree zupa na patelnię. Ciepła zupa na małym ogniu przez 5 minut lub do całkowitego ogrzania. Podziel zupę między każdą z 8 misek i posyp natką pietruszki, jeśli chcesz.