Bogata Wołowa Zupa Jęczmienna

Bogata Wołowa Zupa Jęczmienna
Bogata wołowa zupa jęczmienna to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 35g białka, oraz 34g tłuszczu. 69 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka liści laurowych, marchew, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Bogata Cebulowa Zupa Wołowa, oraz Zupa jęczmienna wołowa dla 2 dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać oliwę w dużym garnku lub holenderskim piekarniku, takim jak Le Creuset.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Dodaj oxtails, 1 łyżeczka soli, i 1/2 łyżeczka pieprzu i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 10 minut, aż rumiane na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Usuń oxtails z rowkiem łyżką i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Dodaj pory, marchew, cebula, seler i czosnek do tłuszczu w garnku i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 10 minut, aż warzywa zaczną brązowieć. Gałązki tymianku związać sznurkiem kuchennym i dodać do garnka wraz z liśćmi laurowymi. Powrót Wołów do garnka i dodać bulion, 1 łyżeczka soli i 1 łyżeczka pieprzu. Podnieść ogień i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę. Odrzuć wiązkę tymianku i liście laurowe, a następnie usuń tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
OxtailOxtail
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
W międzyczasie zagotować 4 szklanki wody i dodać jęczmień. Gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
7
Gdy zupa będzie gotowa, dodaj jęczmień i gotuj zupę przez kolejne 15 lub 20 minut, aż jęczmień będzie miękki. W zależności od zasolenia bulionu, zupa może potrzebować kolejnej łyżeczki soli i trochę pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
8
Podawać na gorąco, z wołami lub bez.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn