Boczniaki smażone z Linguine

Boczniaki smażone z Linguine
Smażone boczniaki z Linguine mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $17.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 779 kalorii. Mieszanka czosnku, boczniaka, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Linguine & Boyster Mushroom Sauce, Wieprzowina z boczniakami, oraz Boczniaki Rockefeller dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać średnio dużą patelnię na dużym ogniu z około połowy oleju. Wrzuć połowę grzybów. Nie przepełniaj pracy patelni partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Niech grzyby miejscu, aż do początku brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Dodaj szczyptę każdej soli i pieprzu, ponieważ pomoże to uwolnić więcej wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
4
Dodać połowę masła i połowę czosnku karmelizować jak wilgoć utrzymuje odparowuje. Gdy patelnia jest w większości suche dodać połowę wermutu, Złomowanie dno patelni, aby usunąć i rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
świeża Resztkaświeża Resztka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Przełożyć na ciepły talerz i powtórzyć z pozostałymi grzybami.Gdy wszystkie grzyby są gotowane wrzucić je świeże oregano i świeżo gotowane linguine.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Oreganoświeże Oregano
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
6
Dodać odrobinę wody z makaronu i parmezan. Wyłożyć na talerz i skropić dobrą oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
Podawać na gorąco. 
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn