Boczkowo-Cheddarowy Pudding Kukurydziany

Boczkowo-Cheddarowy Pudding Kukurydziany
Boczek-Cheddar Pudding kukurydziany może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę muffinek kukurydzianych, kukurydzę, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pudding kukurydziany i Cheddar, Cheddar i zielony Pudding kukurydziany Chile, oraz Budyń chlebowy z jabłkiem, boczkiem i cheddarem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać pierwsze 5 składników do wymieszania; wymieszać w 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
3
Wlać do 2-qt. zapiekanka spryskana sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
4
Piec 40 min. W międzyczasie połączyć boczek, cebulę i pozostały ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CebulaCebula
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Górna zapiekanka z mieszanką boczku; piec 15 min. lub aż lekko zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn