Boczek zawinięty w ser pleśniowy faszerowany kurczak, fasolka szparagowa i ziemniaki z zieloną cebulką
Boczek zawinięty w ser pleśniowy faszerowany kurczak, fasolka szparagowa i ziemniaki z zieloną cebulką to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 519 kalorii. Na $3.75 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szalotki, pieprz, dziecko liści szpinaku z pojemników luzem, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pekan, boczek i ser pleśniowy fasolka szparagowa, Smażona fasolka szparagowa i ziemniaki z pancettą z " wspaniałych warzyw Włoch, oraz Glazurowane Kotlety Wieprzowe Z Rozbitymi Ziemniakami I Duszoną Fasolką Szparagową.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Za pomocą małego ostrego noża pokroić w gruby koniec kurczaka i zrobić nacięcie sięgające 2/3 w dół piersi. Rozluźnij nacięcie palcami, aby zrobić dziurę. Kurczaka doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
3
Ser połącz z rukolą i szpinakiem i wypchaj piersi. Spirala-zawiń piersi z boczkiem szczelnie, aby równomiernie przykryć mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Dużych Krewetek, Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Usuniętymi Ogonkami
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Umieść ziemniaki w garnku i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia, doprawić wodą z solą i gotować ziemniaki 15 minut, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Doprowadzić 1 cal wody do wrzenia. Przyciąć fasolę. Słoną wodę i dodać fasolę do wody. Dusić 5 minut, odcedzić i połączyć z pomidorami, tymiankiem, 1 łyżką oleju, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
7
Ziemniaki po odsączeniu umieścić z powrotem w gorącym garnku. Ziemniaki posmarować 2 łyżkami oleju, szalotki, wywar z kurczaka oraz solą i pieprzem. Rzuć przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(wątroba I Szyja Usunięte)
Cały Imbir, Rozgnieciony
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Podawać kurczaka z fasolką szparagową i ziemniakami obok.